19-jarige vrouw omgekomen bij misdrijf | Floris Burgwal

Capelle aan den IJssel – De politie heeft op 14 maart in een woning aan de Floris Burgwal in Capelle aan den IJssel een dode vrouw van 19 jaar en een zwaargewonde man van 27 jaar aangetroffen.

Agenten gingen naar het adres na de melding dat er op het betreffende adres sprake was van een verdachte situatie en troffen de man en vrouw aan. Voor de zwaargewonde man kwamen direct meerdere ambulances en een traumahelikopter ter plaatse. Hij werd naar een ziekenhuis gebracht en was niet aanspreekbaar.

Getuigen die mogelijk iets gezien of gemerkt hebben, worden bevraagd en medewerkers van de Forensiche Opsporing onderzoeken de woning op sporen.

De politie gaat uit van een misdrijf.  De politie komt graag in contact met getuigen en met mensen die andere informatie hebben die helpt in het onderzoek. Wie op 13 of 14 maart iets heeft gezien dat in verband te brengen is met dit incident, wordt gevraagd met de politie contact op te nemen. U kunt bellen naar 0900-8844 en vragen naar de afdeling Opsporing van district Rijnmond Oost van de politie in Rotterdam.

Bron: Politie

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.