AanrijdingAmbulanceBrandweerHulpverleningmisdrijfOnderzoekOngevalPersberichtenPolitieReanimatieTraumahelikopter

20-jarige man aangehouden na dood rijden 48-jarige man | Sporthalstraat Schiedam

Schiedam – In het onderzoek naar de dodelijke aanrijding in Schiedam heeft maandagavond een 20-jarige man uit Schiedam zich gemeld op het politiebureau. Hij is direct aangehouden en wordt verhoord. 

Zondag 2 juni iets voor 03.30 uur kreeg de politie een melding dat er een man gewond op straat lag op de Sporthalstraat in Schiedam. De agenten reden via de Nieuwe Damlaan in de richting van het slachtoffer toen zij daar een fiets zagen liggen. Vanaf de fiets leek er een bloedspoor te lopen naar de plek waar de man werd aangetroffen.

Er werd meteen een ambulance bijgehaald en zij startten de reanimatie, maar helaas mocht dit niet meer baten. De man overleed op straat aan zijn verwondingen. Het slachtoffer is een 48- jarige man uit Hazerswoude.

Auto
Meerdere getuigen verklaarden een donkerkleurige auto te hebben gezien. De verkeersspecialisten zijn meteen een onderzoek gestart en troffen ook een kentekenplaat aan. Deze bleek van een auto, een donkergrijze SEAT Leon te zijn die afgelopen vrijdag als gestolen was opgegeven. Deze auto is beschadigd teruggevonden op de Hargsingel in Schiedam.

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.