22-jarige man beroofd door verkoper | Enckevoirtlaan

Rotterdam – De politie zoekt getuigen van en beroving die op 6 september op de Van Enckevoirtlaan in Rotterdam plaatsvond.

Rond 20.15 uur zat een 22-jarige slachtoffer uit Haarlem daar in zijn auto. De man was naar Rotterdam gekomen, nadat hij op het internet een afspraak had gemaakt om daar bepaalde spullen te kopen. Op de kruising Van Enckevoirtlaan-Erasmussingel zag de ‘verkoper’ het slachtoffer rijden en stapte in. Wat verderop stapte een tweede jongeman achter in de auto in en sloeg het slachtoffer met een vuurwapen op zijn achterhoofd. Een derde jongen kwam erbij en richtte een vuurwapen op de Haarlemmer. De mannen namen de telefoon en een geldbedrag van het slachtoffer mee en renden weg in de richting van metrostation Melanchtonweg.

Het signalement van de daders is als volgt:
Dader 1 had een licht getinte huidskleur van tussen de 15 en 18 jaar oud. Hij was 1.80 m lang, droeg een grijs petje en een donkere trainingsbroek.
Dader 2 (de jongen die het slachtoffer sloeg) was een donker getinte jongen van tussen de 15 en 18 jaar oud. Hij was 1.70 m lang, had korte zwarte krulletjes en had een baardje. Hij droeg een grijskleurige spijkerbroek.
Dader 3 (de jongen die het vuurwapen richtte)  was ook tussen de 15 en 18 jaar oud en had donkere kleding aan.

Bel de politie
Wie getuigen van de beroving is geweest of de jongen in de omgeving van de Van Enckevoirtlaan heeft zien wegrennen wordt gevraagd met de politie te bellen. Ook andere informatie die de politie helpt in het onderzoek, is welkom. Men kan bellen naar 0900-8844 en vragen naar de recherche in district Rotterdam Noord. Anoniem bellen kan ook: 0800-7000

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.