24-jarige Rotterdammer gewond na steekpartij | Schinnenbaan Rotterdam

Rotterdam – De politie heeft op 23 februari op de Noorderhelling een 22-jarige Rotterdammer aangehouden. Hij zou kort daarvoor in een parkje aan de Schinnenbaan een 24-jarige Rotterdammer hebben gestoken. Deze raakte flink gewond, maar was wel aanspreekbaar.

Het slachtoffer en de verdachte zijn vage kennissen van elkaar en kwamen elkaar rond 20.30 uur op de Schinnenbaan tegen. De verdachte lokte het slachtoffer met een smoes naar het parkje, waar hij plots meermalen op het hoofd van de 24-jarige in stak. Het slachtoffer wist de man van zich af te werken en weg te komen en de dader rende weg. Omstanders zagen op de Noorderhelling de man, die onder het bloed zat, en belden de politie. Binnen een half uur na het steekincident kon de man rustig worden aangehouden.
Waarom de verdachte op het slachtoffer instak, is nog in onderzoek. Mogelijk was de man verward. Hij was in ieder geval lichamelijk niet in orde, want op weg naar het politiebureau werd hij onwel. Op het politiebureau werd hij door medisch personeel nagekeken en werd besloten dat hij de nacht in het ziekenhuis moest doorbrengen. Een dag later is de man in verzekering gesteld en wordt hij verhoord.

Bron: Politie | Foto’s: Ad Staal

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.