AmbulanceHulpverleningmisdrijfMishandelingOnderzoekPersberichtenPolitieReanimatiesteekpartijTraumahelikopterVechtpartij

24-jarige slachtoffer steekpartij overleden | Schoutplein Vlaardingen

Vlaardingen – Zaterdagmiddag 1 juni raakte een 24-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats gewond na een steekincident op het Schoutplein. Hij is donderdag 6 juni overleden aan zijn verwondingen.

Op zaterdag 1 juni omstreeks 14.00 uur ontving de politie een melding van een steekincident aan het Schoutplein in Vlaardingen. Hulpdiensten troffen een slachtoffer, een 24-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats, aan in een supermarkt aan het Veerplein. Het slachtoffer werd daar door ambulancepersoneel behandeld en vervolgens overgebracht naar het ziekenhuis. Hij overleed op donderdag 6 juni aan zijn verwondingen. 

Aanhoudingen
De politie is gelijk een onderzoek gestart naar de toedracht van het incident en sprak met getuigen. Ook kijkt de politie naar camerabeelden uit de omgeving. Kort na het incident werd, op basis van een signalement, een verdachte aangehouden.

Dit bleek niet de gezochte verdachte te zijn. Door informatie uit het onderzoek kon ’s avonds een 33-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aan worden gehouden. Hij wordt verhoord door de recherche.

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.