AmbulanceHulpverleningmisdrijfMishandelingOnderzoekPersberichtenPolitieschietpartijTraumahelikopterVechtpartij

25-jarige vrouw beschoten en mishandeld bij flinke ruzie | Lengweg – Posweg Hoogvliet

Hoogvliet – Een 25-jarige vrouw is in de nacht van zaterdag op zondag 10 december gewond aangetroffen aan de Lengweg ter hoogte van de Posweg.

De politie kreeg rond 4.35 uur meerdere meldingen dat er gevochten werd op de Lengweg ter hoogte van de Posweg. Ook kwamen meldingen binnen dat er een schot gehoord was. Toen de agenten daar aankwamen, troffen ze een gewonde vrouw van 25 jaar aan. Zij bleek een schotwond te hebben, maar ook flink gewond te zijn aan onder meer haar hoofd. 

De vrouw is door personeel van een traumahelikopter en ambulance behandeld aan haar verwondingen en hierna met spoed overgebracht naar een ziekenhuis in Rotterdam.

Vijf aanhoudingen
Vijf mensen zijn aangehouden voor betrokkenheid bij deze schietpartij/ mishandeling. Het gaat om een 18-jarige man uit Rotterdam, en drie 24-jarige mannen uit Amsterdam, Spijkenisse en Capelle a/d IJssel. Deze mannen zijn allereerst gehoord als getuigen, waarna zij aangehouden zijn. Zij zitten vast en worden verhoord. Ook is de 25-jarige gewonde vrouw aangehouden. 

Er is een onderzoek gestart en nog steeds gaande. Momenteel wordt bekeken wat ieders rol is geweest tijdens deze gebeurtenis. Zo worden er camerabeelden uitgekeken en getuigen verhoord. Mogelijk waren nog meerdere andere personen betrokken bij de vechtpartij. 

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.