26-jarige man aangehouden voor overval | Strevelsweg

Rotterdam – De politie heeft een 26-jarige man aangehouden op verdenking van een overval op een woning aan de Strevelsweg. Op 29 juni is de bewoonster met een vuurwapen bedreigd toen zij aan huis een tablet aan de man wilde verkopen.

Een vrouw wilde haar tablet verkopen en had hiervoor op 29 juni een afspraak met een potentiële koper in haar woning aan de Strevelsweg. Bij de ‘betaling’ pakte de man een vuurwapen en bedreigde de bewoonster. De vrouw verweerde zich en de man ging er zonder tablet vandoor.

De vriend van de vrouw is de man achtervolgd. Hij is met zijn auto achter de man aan gereden en op het Breeplein heeft hij de man aangereden. Onderweg heeft hij verschillende auto’s geraakt. De 24-jarige vriend is vrijdag aangehouden op verdenking poging doodslag. Na onderzoek heeft de politie ook de verdachte van de overval aangehouden. Het gaat om een 26-jarige man uit Spijkenisse.

De verdachte van de overvaller is vrijdag voorgeleid aan de rechter-commissaris en voor 14 dagen in bewaring gesteld. De 24-jarige vriend is maandag voorgeleid aan de rechter-commissaris en eveneens in bewaring gesteld.

Bron: Politie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.