ArrestatieteamcocaïneDrugsHulpverleningOnderzoekPersberichtenPolitie

27-jarige Rotterdammer aangehouden na aantreffen groot drugslab | Oud-Gastel

Oud-Gastel – De politie trof maandagochtend 13 november aan de Spijperstraat een groot, werkend drugslab aan. De vondst werd gedaan nadat de politie een tip ontving en hierna onderzoek deed.

Meerdere agenten reden rond 10.00 uur naar de locatie. Bij het pand roken zij een chemische lucht die typerend is voor de aanwezigheid van een drugslab. Eén van de verdachten kwam via de deur naar buiten en werd direct gearresteerd. Een andere man bleek nog binnen te zijn. Toen de politie een politiehond dreigde in te zetten, kwam ook deze verdachte tevoorschijn. Beide mannen zijn inmiddels ingesloten. De recherche gaat met hen in verhoor.

Groot lab
Specialisten van de politie omschrijven het aangetroffen drugslab als erg groot. Omdat er veel gevaarlijke chemische stoffen aanwezig, zijn medewerkers van de Landelijke Faciliteit Ontmantelen (LFO) in actie gekomen om alles veilig leeg te ruimen. Vanwege de grootte, zal dit enige dagen duren. De politie zal hierbij voortdurend aanwezig zijn. Onderzoek moet uitwijzen welke synthetische drugs er geproduceerd werden.

Bron: Politie

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.