3 bewoners raken gewond bij woning brand | Pijperstraat Rotterdam

ROTTERDAM – Vrijdagmorgen 26 december kwam omstreeks 04:50 uur kwam er bij de meldkamer brandweer een melding binnen van een woningbrand op de Pijperstraat te Rotterdam waar nog mensen in de woning waren.

In verband met de aard van de melding zijn naast twee politiewagens ook meerdere brandweerwagens naar het opgegeven adres uitgerukt. Ter plaatse trof men flinke brand aan in de woning op de begane grond. De brand is zo als het nu laat aanzien ontstaan bij de televisie dan wel dicht na bij de televisie. Door de brand is de volledige begane grond onbewoonbaar geworden. De bewoners die zeer geschrokken waren zijn door naast gelegen buren opgevangen om van de ergste schrik te bekomen.

Aangezien de bewoners een grote hoeveelheid rook hadden ingeademd is er een ambulance met spoed ter plaatse gekomen. Alle drie de slachtoffers zijn na controle ter plaatse met spoed vervoerd naar het ziekenhuis voor onderzoek en verdere behandeling. Het team brandonderzoek van de brandweer heeft een onderzoek ingesteld om de exacte brandoorzaak te achter halen. Stichting Salvage is eveneens ter plaatse gekomen en zal voor het getroffen gezin onder andere vervangende woonruimte te verzorgen. Tijdens de brand is de Pijperstraat voor al het verkeer afgesloten geweest zodat de hulpdiensten een vrije en veilige werkplek hadden.

Foto’s: Jeffrey Jacobs . Meer op nieuwsopbeeld.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.