33-jarige fietser tijdens oversteken aangereden en overleden | Lagelandsepad Rotterdam

Rotterdam – Een 33-jarige fietser is in de nacht van vrijdag op zaterdag zeer ernstig gewond geraakt bij een ongeluk op de Boszoom met het Lagelandsepad in Rotterdam. Het slachtoffer wilde de weg oversteken, maar werd hard geschept door een automobilist. Het slachtoffer kwam een flink stuk verderop op het asfalt terecht.

Het slachtoffer was direct buiten bewustzijn. Omstanders startten met de reanimatie van het slachtoffer waarna hulpverleners het hebben overgenomen. Brandweer, politie en medisch personeel hebben alles op alles gezet om het slachtoffer zo goed mogelijk te helpen.

Na ongeveer 20 – 30 minuten reanimeren is het slachtoffer met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Bij aankomst in het ziekenhuis is het slachtoffer aan zijn verwondingen overleden.

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend. De auto zelf kwam ruim honderd meter verderop in de berm tot stilstand. Het lijkt erop dat de automobilist behoorlijk hard heeft gereden.

De inzittenden zijn voor verhoor meegenomen naar het bureau. Op het politiebureau bleek een 26-jarige man de bestuurder en is hierna aangehouden.

De Boszoom is tussen de Hoofdweg en de Lucie Vuylestekeweg urenlang afgesloten vanwege het onderzoek.

Foto’s: Jeffrey Jacobs

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.