AllesAmbulanceHulpverleningmisdrijfOnderzoekovervalPolitieVechtpartij

Drie aanhoudingen na mishandeling en beroving | Gaspeldoorn Poortugaal

Poortugaal – Woensdag 3 februari kreeg de politie rond 17:00 uur de melding van een vechtpartij op de Gaspeldoorn.

Onderweg naar het incident kregen de agenten van de melder door dat er een auto was weggereden bij de vechtpartij. De politie kwam de auto met hogesnelheid op de Vogelkers tegen.

Agenten lieten de auto stoppen, waarop twee inzittenden het op een lopen zetten. Tijdens een achtervolging te voet is één van de verdachten aangehouden, de ander is ontkomen. In de auto zaten nog twee personen, die zijn aangehouden.

Andere agenten reden door naar de Gaspeldoorn. Zij troffen daar het slachtoffer. Die vertelde de agenten te zijn geslagen en beroofd door vier mannen die in de staande gehouden auto zijn weggereden. Hij is naar het ziekenhuis gebracht om nagekeken te worden. Hij mocht na het onderzoek naar huis.

De aangehouden verdachten, een 21-jarige Rotterdammer, een 26-jarige Rotterdammer en een 28-jarige man uit Rhoon, zijn overgebracht naar het politiebureau. Naar de vierde verdachte wordt onderzoek gedaan.

Heeft u woensdagavond rond 17.00 uur op de Vogelkers of in de omgeving daarvan een man zien rennen? Heeft u informatie die voor dit onderzoek van belang kan zijn? Bel 0900-8844 en vraag naar de recherche van district Zuid-West. U kunt ook anoniem bellen met 0800-7000.

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.