AllesPersberichtenPolitie

Aanhoudingen na vechtpartij in Rotterdam

Rotterdam – Politieagenten hebben twee arrestaties verricht na een vechtpartij op het Prinsenplein op donderdagavond. Een 20-jarige Rotterdammer probeerde na de vechtpartij via een tuin te ontkomen, maar werd gezien door de politiehelikopter. Een 21-jarige plaatsgenoot werd aangehouden voor belediging.

Agenten gingen naar het Prinsenplein, omdat daar een vechtpartij zou zijn. Ook zou er gedreigd zijn met een steekwapen. De vechtpartij had een aardige oploop tot gevolg. In het tumult kregen politieagenten, die snel ter plaatse kwamen,  zicht op de 20-jarige verdachte, die er meteen vandoor probeerde te gaan. Via een tuin probeerde hij te ontkomen, maar hij werd vanuit de lucht in de gaten gehouden door een politiehelikopter. De verdachte werd dan ook snel in de kraag gevat.

Omdat er publiek bij de vechtpartij stond, reageerden meerdere politie-eenheden op de melding. Een van de assisterende agenten werd op zijn jas gespuugd door de 21-jarige omstander. Ook hij werd meteen aangehouden.

Beide Rotterdammers zitten nog vast. De aanleiding van het opstootje ligt mogelijk in de relationele sfeer. De politie doet onderzoek.

Bron: politie | Foto’s: Jerry Lussenburg | www.ijsselmondenieuws.nl

Gerelateerde artikelen