HulpverleningmisdrijfOnderzoekPersberichtenPolitie

Automobilist met lachgas verliest drie keer macht over het stuur | Marconiplein Rotterdam

Rotterdam – Een automobilist is zondagmorgen 12 mei drie keer de macht over zijn autostuur verloren bij het Marconiplein.

De automobilist trok de aandacht van agenten die druk bezig waren met het onderzoek naar de dodelijke steekpartij vanmorgen bij metrostation Marconiplein. De automobilist kwam namelijk al slippend over het Marconiplein aangescheurd.

Terwijl de auto wegreed raakte de bestuurder tijdens het gas geven nogmaals de macht tot drie keer toe over het stuur kwijt. De auto begon wederom te slippen en waren rookwolken te zien. De politie zetten de achtervolging in en kon de auto op de Vierhavensstraat stoppen.

De bestuurder wist in eerste instantie te voet te vluchten. Een omstander had de jongen echter zien uitstappen en heeft een getuigenverklaring afgelegd. De politie kon in de omgeving de bestuurder hierna als nog aanhouden.

Ook twee andere aanwezige personen in de auto zijn door de politie aangehouden. De twee mannen zijn aangehouden voor bezit van lachgas, dat tegenwoordig onder de opiumwet valt. Ook voor het bezit van drugs is één van hen aangehouden.

De bestuurder is aangehouden voor rijden onder invloed van lachgas en het bezit van lachgas.

Foto’s: Nieuwsopbeeld

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.