AanrijdingAmbulanceBrandweerHulpverleningOnderzoekOngevalPersberichtenPolitieReanimatieTraumahelikopter

Automobilist zwaargewond na botsing tussen busjes | A15 Albrandswaard – Rotterdam

Rotterdam – Op de A15 vanuit de Europoort richting Rotterdam heeft ter hoogte van Albrandswaard een ernstig verkeersongeval plaatsgevonden.

Een passagiersbusje uit Polen botste maandagmiddag 18 september hard op de achterkant van een ander bestelbusje. De bestuurder van het Poolse busje reed hierna nog zo enkele 100 meters verder tot hij tot stilstand kwam.

Omstanders verleende inmiddels hulp aan de bestuurder van het andere busje. Deze bestuurder bleek zwaargewond te zijn en is door personeel van een traumahelikopter en ambulance gereanimeerd.

De brandweer die ook ter plekke kwam i.v.m. mogelijk een beknelling, hoefde alleen hand en spangdiensten te verlenen. De bestuurder is uiteindelijk onder begeleiding van de traumahelikopter arts per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

De bestuurder van het Poolse busje bleek alleen erg geschrokken te zijn en is door de politie voor verhoor meegenomen naar een politiebureau, of hij ook is aangehouden is niet bekend.

De verkeersongevallendienst is een onderzoek naar de toedracht van het ongeval gestart. Door het ongeval en de bergingswerkzaamheden staat er een flinke file op de A15.

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.