Bestuurder onder invloed van alcohol botst tegen vangrail | A15 Rotterdam

ROTTERDAM – Woensdagmorgen 30 december werden de hulpdiensten rond 2:15 uur met spoed gealarmeerd voor een ongeval op de Kamerlingh Onnesweg in Barendrecht.

Ter plaatse bleek het ongeval op de oprit van de a15 ter hoogte van Rotterdam Ijsselmonde te hebben plaatsgevonden. Een bestuurder met iets teveel alcohol op die de afslag op de A15 naar Barendrecht/Ijsselmonde wilde nemen verloor de macht over het stuur en schoot hierdoor via de berm naar de oprit van de a15 ter hoogte van Rotterdam Ijsselmonde en kwam tegen een vangrail tot stilstand.

Omdat niet bekend was of de bestuurder bekneld zat in zijn auto werd een traumahelikopter en de brandweer ook gealarmeerd voor het ongeval. De bestuurder bleek uiteindelijk zelf zijn auto te hebben verlaten, maar is wel even in de ambulance nagekeken. De bestuurder bleek na onderzoek verder niet gewond te zijn.

De politie heeft een blaastest afgenomen bij de bestuurder en die gaf aan dat de bestuurder iets teveel alcohol op had. De politie heeft de bestuurder hierop aangehouden en meegenomen naar het politiebureau in Rotterdam.

Foto’s: Kevin Schenk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.