AllesBrandweerGebouwbrandMiddel BrandoefeningOnderzoek

Brandweer houdt grote oefening bij Tankstation Shell | Rhoon

RHOON – Woensdagavond 11 juni Werd rond de klok van 20:30 uur de brandweer van Albrandswaard met spoed gealarmeerd voor een onbekende melding bij het Tankstation van de Shell aan de Groenekruisweg.

Terwijl de brandweer onderweg was werd door de meldkamer gemeld dat er brand was uitgebroken bij het tankstation en dat verder niet bekend was of er gewonden waren. Bij aankomst werd meteen het tankstation ontruimd en opgeschaald naar middelbrand.

Er kwam veel rook uit het pand van het tankstation en de brandweer ging meteen opzoek in het pand naar mogelijk een gewonden. De werd aangetroffen in het branden de pand. Een tweede brandweerwagen kwam ook met spoed ter plaatse om de collega,s te helpen bij het blussen van de brand.

Het slachtoffer wat door de brandweer werd gevonden is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De politie heeft tijdens de brand de omgeving en de Groenekruisweg thv het tankstation afgesloten voor iedereen.

Na ongeveer 3 kwartier gaf de brandweer sein brandmeester en konden zei weer inpakken. Gelukkig bleek alles een geslaagde oefening te zijn.

Foto’s: Kevin Schenk

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.