Dode na schietpartij | Lisstraat Spijkenisse

Spijkenisse – Donderdagavond 21 september is een persoon overleden na een schietpartij in de Lisstraat, dat is vlak bij het winkelcentrum Het Plateau gelegen. Het slachtoffer werd op straat naast een auto neergeschoten. Volgens bewoners hebben zij acht schoten gehoord, twee daarvan doorboorden een ruit van een woning en een terras. Volgens omstanders zou het gaan om een man.

Ambulancepersoneel heeft slachtoffer nog behandeld maar kon niets meer voor hem doen. Het slachtoffer overleed ter plekke aan zijn verwondingen. Wat er precies is gebeurd is nog niet bekend. De politie is op zoek naar een verdachte. Ter plaatse heeft de politie een groot plaats delict afgezet, medewerkers van de Forensische Opsporing zullen ter plaatse sporen gaan veiligstellen. Eventuele getuigen worden gehoord door de politie.

Niet veel later na de schietpartij is er op de Achterzeedijk in Barendrecht een auto in brand aangetroffen. De politie heeft de omgeving afgezet omdat vermoed wordt dat dit de vluchtauto betreft. De auto stond vlakbij een restaurant geparkeerd. De brand lijkt van binnenuit te zijn ontstaan.

Foto’s: Kevin Schenk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.