Drie gewonden bij steekpartij voor winkel | Hillevliet Rotterdam

Rotterdam – Dinsdagmiddag zijn drie mannen gewond geraakt bij een steekincident aan de Hillevliet in Rotterdam. Twee mannen werden gestoken en één raakte gewond aan zijn gezicht, vermoedelijk door vuistslagen. Twee mannen zitten vast.

Vechtpartij

De politie kreeg een melding dat er op de Hillevliet gevochten zou worden tussen twee groepen jongemannen. Toen de agenten daar aankwamen bleek dat er inderdaad gevochten was en dat daar meerdere personen bij gewond waren geraakt. Een winkelier en zijn zoon (54- en 21 jaar oud) waren gestoken met een mes en een andere man was gewond aan zijn hoofd. Deze laatste was een café in gevlucht en daar aangetroffen. Alle drie zijn voor behandeling naar een ziekenhuis overgebracht.

Aanhoudingen

Na het horen van de slachtoffers en getuigen was het voor de politie niet duidelijk wat zich op de Hillevliet had afgespeeld. Enerzijds was er een lezing over een winkeldiefstal met geweld tot gevolg en anderzijds was er een lezing over een ruzie op straat die met een steekwapen werd beslecht. De man met de hoofdwond en een andere man (22- en 19 jaar oud) zijn inmiddels als verdachten aangehouden.

De politie stelt een onderzoek in naar de toedracht van dit steekincident en roept getuigen zich te melden via 0900-8844 of via ‘M’ Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Bron: Politie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.