AmbulanceBrandweercocaïneDrugsGebouwbrandGrip 1Grip 2Grote BrandGrotehulpverleningHulpverleningKleine BrandMiddel BrandMiddelhulpverleningmisdrijfOnderzoekPersberichtenPolitie

Drugslab mogelijk oorzaak explosie, 34-jarige man aangehouden | Schammenkamp Rotterdam

Rotterdam – zaterdag 3 februari hield de politie een 34-jarige Rotterdammer aan. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij het vervaardigen van verdovende middelen op de Schammenkamp.

Op maandag 29 januari, rond 20.30 uur, is er een enorme explosie geweest onder een wooncomplex aan de Schammenkamp in Rotterdam Zuidwijk. Drie personen kwamen hierbij om het leven. De hulpdiensten hebben de hele week hard gewerkt om een veilige plek te creëren waar de lichamen van de drie vermiste en overleden personen konden worden geborgen. vrijdagochtend is het laatste slachtoffer geborgen. Vanaf toen werd alles op alles gezet om de oorzaak van de explosie en brand te achterhalen.

De recherche heeft tijdens het veiligstellen van sporen verschillende attributen aangetroffen die te maken kunnen hebben met het vervaardigen van verdovende middelen. De politie heeft, op basis van deze informatie, de 34-jarige Rotterdammer aangehouden. De politie zal de precieze rol van de man onderzoeken. De politie zal natuurlijk ook onderzoeken of de aangetroffen attributen de oorzaak kunnen zijn van de explosie.

De onderzoeken naar de enorme explosie zijn in volle gang.

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.