AllesBrandweerGebouwbrandMiddel BrandOnderzoekPolitieVoertuigenbrand

Drukke nacht voor brandweer en politie in spijkenisse

Spijkenisse – De brandweer en politie werden maandag op dinsdagnacht met spoed gealarmeerd voor een voertuigbrand op de Markenburgweg in Spijkenisse. Ter plaatse stond er een auto in de brand en deze werd door de brandweer snel geblust. terwijl zei met het blussen bezig waren, werd een andere brandweer korps met spoed gealarmeerd voor een gebouwbrand op de J.Sasboutstraat in Spijkenisse.

bij aankomst stond er een caravan dichtbij een huis in brand, deze is compleet afgebrand en het huis is beschadigt geraakt door de brand. terwijl de brandweer nog aan het inpakken was werd de brandweer van Hoogvliet opgeroepen voor een buitenbrand op de Planetenlaan in Spijkenisse. Ter plaatse stond er een bouwkeet in brand, de brandweer kon verkomen dat deze afbranden. om 02:58 uur werd de brandweer met spoed gealarmeerd voor een gebouwbrand op de Vredehofstraat in Spijkenisse.

bij aankomst kwam er rook uit een slooppand en werd het sein middelbrand gegeven. na ongeveer een halfuur werd het sein brandmeester gegeven en konden de brandweerkorpsen terug naar de kazerne en naar bed. toen wij onderweg naar huis reden werd een man op een scooter die zich opvallend gedroeg door de politie aangehouden voor brandstichting of deze man ook echt de branden heeft aangestoken is nog niet bekend.

Foto’s & Video: Kevin schenk

 

Gerelateerde artikelen