Een gewonde bij verschillende voertuigbranden | Spijkenisse

Spijkenisse – Woensdagmorgen 7 november rond 01.04 uur zijn er verschillende branden ontstaan in Spijkenisse en Hoogvliet.

De eerste brand was een scooter bij een bedrijfspand aan de Herman de Grootweg in Spijkenisse. De volgende brand 2:31 uur was een voertuigbrand op de Dorpsstraat in Hoogvliet, waarna om 2:51 uur een voertuigbrand werd gemeld op de Veerweg in spijkenisse.

Terwijl de brandweer hier aan het blussen is, horen zij het geluid van het inslaan van een ruitje en wordt de volgende auto in brand gestoken. Een achtervolging op de dader wordt nog ingezet, maar deze ziet te ontkomen.

Hierna wordt er na een paar minuten weer een autobrand gemeld in Spijkenisse en om 4:10 uur wordt de volgende autobrand gemeld op De Ritte in Spijkenisse. De politie is dan inmiddels een klopjacht gestart op de pyroom, maar krijg deze niet te pakken.

Dan om 4:37 uur wordt er weer een autobrand gemeld, dit keer op de Eikenlaan in Spijkenisse. Terwijl de brandweer hier nog staat de blussen, wordt de volgende brand gemeld op de Clara Visserstraat in Spijkenisse.

Ter plaatse blijkt dit geen auto te zijn, maar een caravan waar nog een persoon in lag te slapen. De bewoner kan optijd de caravan verlaten maar moet wel naar het ziekenhuis ivm rookinhalatie. Na deze brand is er geen melding meer gekomen.

De politie is een groot onderzoek gestart naar de brandstichtingen. Totaal zijn er 7 auto’s en 1 scooter en 1 caravan in brand gegaan.

Foto’s: Kevin Schenk

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.