AllesAmbulanceOnderzoekOngevalPersberichtenPolitie

Getuigen gezocht na vuurwerkongeval met 14 jarige | Rotterdam

Rotterdam – De politie is op zoek naar een groep jongeren die in de nacht van Oud en Nieuw een parkeermeter opbliezen. Bij dat incident om ongeveer 00.50 uur raakte een jongen zeer ernstig gewond. Ook een man raakte gewond.

Op de kruising van de Wolphaertsbocht en de Den Hertigstraat werd een parkeermeter ‘opgeblazen’ met vuurwerk. Enkele scherven raakten de slachtoffers. Een 14-jarige Rotterdamse jongen, die op een afstand van ongeveer 40 meter liep, werd aan het hoofd geraakt en raakte zwaar gewond. Hij ligt in kritieke toestand in het ziekenhuis. Een 26-jarige man raakte gewond aan zijn arm en gezicht. Hij is na behandeling uit het ziekenhuis ontslagen en is thuis herstellende.

Getuigen hebben bij de parkeermeter een groepje jongeren gezien die kort voor de ontploffing hard wegrenden.

De politie zou graag in contact komen met meer getuigen van dit ernstige incident. Heeft u iets gezien dat de politie kan helpen bij het onderzoek naar deze zaak, neemt u dan contact op met de afdeling Opsporing van het district Zuid van de Eenheid Rotterdam. Vaak worden bij gelegenheden als de Oud & Nieuw viering filmpjes gemaakt met mobiele telefoons. Mocht u dat rond het tijdstip van het incident in de omgeving van de Wolphaertsbocht hebben gedaan, of heeft u andere informatie, bel dan 0900-8844 of ‘M’ Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.