AllesBrandweerGebouwbrandHulpverleningMiddel BrandmisdrijfOnderzoekPolitie

Gevonden lichaam na brand Putselaan blijkt misdrijf | Rotterdam

Rotterdam – Na een brand in een appartement aan de Rotterdamse Putselaan werd dinsdag 10 juni een stoffelijk overschot aangetroffen door de brandweer. Uit onderzoek van de politie is gebleken dat het om de bewoner van het appartement gaat, de 58-jarige Arjun Autar. Hij is door een misdrijf om het leven gebracht.

De brand op de eerste verdieping werd kort na 07.30 uur ontdekt door drie dakdekkers. Ze zagen rook uit een raam komen en alarmeerden de bewoners. Hulpverleners waren snel ter plaatse en de brandweer had het vuur snel onder controle.Toen duidelijk werd dat de man door een misdrijf om het leven kwam, is de politie een grootschalig onderzoek gestart. Zo’n 25 rechercheurs onderzoeken de zaak.

Informatie
In en om de woning hebben forensische rechercheurs onderzoek verricht. Politieagenten spraken met verschillende getuigen en hebben een buurtonderzoek gedaan. Directe omwonenden krijgen een brief waarin het onderzoeksteam hen over de zaak informeert. De politie is op zoek naar mensen die meer informatie hebben over wat er zich in de nacht van 9 op 10 juni heeft afgespeeld in de woning aan de Putselaan. Het onderzoeksteam Transvaal is bereikbaar via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.