Gewapende man overvalt schoenenwinkel | Mathenesserplein Rotterdam

Rotterdam – De politie is op zoek naar een onbekende man die zondagmiddag 3 januari rond 16.30 uur een schoenenwinkel overviel aan het Mathenesserplein. Het gaat om een licht getinte man, ongeveer 30 jaar, baardje, snor, blauwe jas met capuchon, zwarte schoenen. Bij de overval raakte niemand gewond.

Rond 16.30 uur kwam de man de schoenenwinkel binnen en liep door naar het personeel dat in het magazijn aan het werk was. De man bedreigde de twee aanwezige personeelsleden met een vuurwapengelijkend wapen en eiste geld. Kort hierna verliet hij de winkel weer met onbekende buit en vluchtte in onbekende richting. Het personeel, dat ongedeerd bleef, waarschuwde vervolgens de politie.

Diverse eenheden en een politiehelikopter startten direct een zoekactie in de omgeving van de winkel. Ook werd het signalement via Burgernet en Twitter verspreid. Helaas is de overvaller niet meer aangetroffen.

De politie zet het onderzoek verder voort. Zo spreekt zij met diverse getuigen en worden eventuele sporen veilig gesteld. Mensen die meer informatie hebben of die de man hebben gezien rond het tijdstip van de overval, wordt gevraagd contact op te nemen via 0900-8844.

Bron: Politie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.