Harentrekkers Rotterdam CS’ melden zich op politiebureau | Rotterdam

Rotterdam – De verdachten die donderdag 17 september in een uitzending van Bureau Rijnmond werden getoond voor een mishandeling en beroving op Rotterdam CS, hebben zich zaterdag gemeld bij de politie. Het gaat om twee tieners van 16 en 18 jaar uit Rotterdam.

Het regionale opsporingsprogramma Bureau Rijnmond besteedde afgelopen donderdag aandacht aan de mishandeling en beroving op Rotterdam CS. De beroving vond plaats op Oudejaarsavond. Op de camerabeelden van het station is te zien hoe twee meisjes, twee andere meisjes aan hun haren naar de grond trekken en slaan. Even later loopt een jongen langs. Hij wordt ervan verdacht de telefoon met pinpassen te stelen.

Tips
Direct na de uitzending kreeg de politie al twee bruikbare tips die aanleiding gaven voor verder onderzoek. Het fragment uit Bureau Rijnmond werd intussen veelvuldig gedeeld door de (social) media. Dat was voor de verdachten aanleiding om zichzelf te melden op een politiebureau in Rotterdam. Zij werden direct aangehouden. Het duo zit nog vast en wordt verhoord.

De politie is nog op zoek naar de derde, mannelijke verdachte.

Bron: Politie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.