AllesOnderzoekovervalPersberichtenPolitieschietpartij

Gehoorde schoten blijkt politiehelikopter te zijn | Dorpsdijk Rhoon

Rhoon – In Rhoon heeft de politie op een woensdagavond een verdachte achternagezeten die mogelijk verdacht werd van een inbraak.
Tijdens de achtervolging werd ook de politie helikopter ingezet ter assistentie van alle eenheden aan de grond.

De achtervolging eindigde in Rhoon aan de Dorpsdijk ten hoogte van de Zantelweg nadat de breker hierheen is gevlucht. Samen met de politie helikopter en ondersteuning op de grond werd volop gezocht na de inbreker die zich mogelijk ergens schuilhield in de omgeving. Hierbij heeft de politie een groot gebied omsingeld, echter is de verdachte niet aangetroffen door de politie.

Bij de zoektocht werd er gebruik gemaakt van warmte beelden die de mogelijkheid geeft om op een nog preciezere wijze naar de verdachte te zoeken.

Volgens omstanders werden er diverse schoten gehoord en ook een wijkagent meldde op Twitter dat er mogelijke schoten zijn gelost.
Later op de avond meldde het Twitter account van Politie Rotterdam dat er geen aanleidingen zijn voor gelosten schoten maar mogelijk om de politie helikopter die boven in de lucht keerde waarbij een soortgelijk geluid werd gemaakt.

De verdachte, een Marokkaanse jongen droeg een donkere spijkerbroek en een grijze gewatteerde jas tot de heupen tijdens zijn poging tot inbraak.

Tekst: Dennis Vervoorn | Foto’s: Kevin Schenk & Piet Kats

 

 

 

Foto’s volgen

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.