AllesAmbulancemisdrijfOnderzoekPolitieschietpartij

Man gewond na Schietpartij | West-Kruiskade Rotterdam

Rotterdam – De politie stelt een onderzoek in naar een schietincident dat donderdagavond, om ongeveer 20.00 uur plaatsvond op de West-Kruiskade in Rotterdam. Hierbij raakte 1 man gewond.

Daar stond vlakbij de hoek met de Batavierenstraat een groepje mannen en een auto. Er is meerdere keren geschoten, maar wie op wie is vooralsnog niet duidelijk. De auto is na de schoten weggereden in de richting van de Middellandstraat en het groepje mannen is in onbekende richting weggelopen.

Korte tijd later werd op het Schouwburgplein een gewonde man aangetroffen. Hij had een wond aan zijn been, vermoedelijk opgelopen bij het schietincident. Hij is overgebracht naar een ziekenhuis.

Op het moment van het schietincident was het erg druk op de West-Kruiskade. De politie heeft een aantal getuigen gehoord en enkelen meldden zich zelf op het bureau. Ook stelde de politie een buurtonderzoek in en sporen werden op de Plaats Delict veiliggesteld. Een uitgebreide zoektocht naar het groepje mannen in de omgeving leverde helaas niets op.

Foto’s: Kevin schenk

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.