AllesAmbulancemisdrijfOnderzoekPolitieschietpartij

Doodgeschoten man blijkt directeur ggz-instelling | Berkel en Rodenrijs

Berkel en Rodenrijs – Woensdagavond 1 Januari is Bij een schietincident op de Dokkummerstraat een 44 jarige man om het leven gekomen. De man werd door één dader op straat neergeschoten. De dader is nog voortvluchtig.

Op woensdagavond om kwart over zeven ontving de politie een melding over een schietpartij op de Dokkumerstraat waarbij één persoon zou zijn geraakt. Op de Dokkummerstraat gearriveerd, troffen toegesnelde agenten inderdaad een gewonde man aan. Hulpverleners hebben de man nog gereanimeerd, maar tevergeefs. Rond kwart voor acht is de man, een 44-jarige inwoner van Berkel en Rodenrijs en directeur van een ggz-instelling, overleden.

Getuigen verklaarden dat zij hebben gezien dat het slachtoffer door één dader is neergeschoten. Deze dader zou gevlucht zijn in de richting van de Oostmeerlaan. De politie stelt een onderzoek in naar de zaak. Ter plaatse zoeken specialisten naar sporen en ook in de wijk wordt onderzoek gedaan onder buurtbewoners. Een aantal getuigen is overgebracht naar het bureau om gehoord te worden.

De politie vraag mensen die iets gezien of gehoord hebben of die meer weten van de toedracht van het incident contact op te nemen met de politie op 0900-8844. Anoniem melden kan ook via 0800-7000.

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.