Meerdere voertuigbranden in Rotterdam Alexander door brandstichting | Alexandriëstraat Rotterdam

Rotterdam – in de nacht van vrijdag op zaterdag 8 oktober zijn er in Rotterdam Alexander op meerdere plekken voertuigen uitgebrand. In totaal werden er vier auto’s en een scooter verwoest door de branden op meerdere plekken.

Het begon om 01.15 uur met een scooterbrand op de Alexandriëstraat. De brandweer werd opgeroepen voor een voertuigbrand in het fietstunneltje ter hoogte van het Emmaus College in Rotterdam. Bij aankomst bleek het te gaan om een elektrische deelscooter die in brand was gestoken.

Nog geen uur later om 02.25 uur werd de brandweer opnieuw opgeroepen voor een autobrand. Op de parkeerplaats van de Zernikeplaats in Rotterdam-Ommoord stond een bestelbus in brand. Het bleek te gaan om een Ford Transit Custom welke als gestolen geregistreerd stond. De bus beschadigde geen andere auto’s, dat kwam om de bus vrijstaand was geparkeerd.

De derde melding kwam om 05.20 uur binnen bij de meldkamer voor een auto in brand op de Zevenkampse Ring in Rotterdam. Omwonenden hoorden een paar flinke klappen en kort daarna ontdekten zij dat er meerdere auto’s voor de deur in brand stonden. In totaal werden drie auto’s verwoest door de brand. Ook hier wordt rekening gehouden met brandstichting. De drie auto’s zijn onherstelbaar beschadigd geraakt.

Foto’s: Jeffrey Jacobs meer op nieuwsopbeeld

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.