Opnieuw verdachte aangehouden in onderzoek Bredenoord | Rotterdam

Rotterdam – De politie heeft dinsdag 10 februari een 22-jarige vrouw uit Rotterdam aangehouden. Ze wordt verdacht van betrokkenheid bij de moord op Jan Buizer. De Rotterdamse is de zevende verdachte die is aangehouden in het onderzoek naar het misdrijf.

Op vrijdagavond 12 december 2014 werd in een woning aan de Bredenoord in Rotterdam IJsselmonde het levenloze lichaam gevonden van Jan Buizer. Sindsdien is een team van 20 rechercheurs onafgebroken bezig met het onderzoek. Meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten.

Aanhoudingen

In het onderzoek werden al eerder zes verdachten aangehouden, vier vrouwen van 17, 24, 24 en 39 jaar en twee mannen van 22 en 23 jaar. Van deze zes verdachten zitten er nog vier vast. Twee van hen, een 17-jarig meisje en een 22-jarige man zijn in vrijheid gesteld, maar blijven nog wel verdachte.

Hebt u informatie?
Hebt u informatie over dit misdrijf of de mogelijke dader(s), neem dan contact op met onderzoeksteam Bredenoord via de gratis opsporingstiplijn 0800-6070 of mail uw informatie door naar:
tgobredenoord@politie.nl. U kunt uw informatie ook anoniem delen via Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000 of met het Team Criminele Inlichtingen (TCI) op 06-49015487.

Bron: Politie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.