AllesGeen categorie

Ouder nieuws

politie houdt verkeerscontrole in rotterdam-zuid

zondag 10 maart 2013: de politie heeft zondagmiddag een grote verkeerscontrole gehouden op verschillende parkeerplaatsen in rotterdam-zuid. er is niet bekend of er mensen zijn aangehouden en hoeveel een boete hebben gehad.

foto,s Dennis vervoorn                            www.112-rijnmond.nl

         

zolderbrand in woning op de essenstraat in spijkenisse

zondagmiddag 10 maart 2013: om 14:17 uur werdt de brandweer van spijkenisse opgeroepen voor een gebouwbrand op de essenstraat in spijkenisse. toen de brandweer aankwam sloegen de vlammen al uit het huis er werdt gelijk opgeschaald naar het sein middelbrand hierop kwam ook de officier van dienst terplaatsen. na ongeveer een halfuur was de  brand onder controle en kon de brandweer beginnen met het nablussen en het ventileren van de woning. de brand is vermoedelijk op de zolder onstaan deze is ook compleet uitgebrand. de oorzaak van de brand is nog niet bekend dat wordt onderzocht door het brandweer onderzoeksteam er is niemand gewond geraakt bij de brand. de bewoners waren op het moment van de brand niet thuis.

foto,s kevin schenk       www.112-rijnmond.nl

               

Hond te water bij de Van Brienenoordbrug

Een 7 maanden oude Friese Stabij is vrijdagavond 8 maart 2013  rond 19:15 uur te water
geraakt op het IJsselmondse Hoofd nabij de Van Brienenoordbrug.

De eigenaar van de hond ging vanavond wandelen toen een andere hond
plotseling de Friese Stabij aanviel. Het hondengevecht liep zodanig uit de
hand dat de hond te water raakte.

De brandweer heeft met spoed een boot laten komen om de hond te zoeken. Deze
werd later gezien op het Van Brienenoordeiland waarna duikploegen zich naar
het eiland spoedden.

De hond was vrijdagavond rond 21:00 uur nog steeds niet gevonden, men hoopt
dat de hond zich ergens op het eiland heeft verstopt en dat hij zich
zaterdag laat vinden.

Foto’s: Jerry Lussenburg | www.ijsselmondenieuws.nl

       

aanrijding tussen auto en scooter op de Guido Gazelleweg in Rotterdam

vrijdagmiddag 8 maart 2013: heeft er op de Guido Gazelleweg in Rotterdam een aanrijding tussen een auto en een scooter plaatsgevonden. er zijn bij dit ongeval geen gewonden gevallen wel was er schade aan de voertuigen.

     

Vrachtwagen ramt auto op de waalhaven in Rotterdam

vrijdagmiddag 8 maart 2013: op Waalhaven in Rotterdam is er vrijdagmiddag een vrachtwagen in de zijkant van een auto gereden. er is hierbij een baby lichtgewond geraakt deze is door de ambulancedienst gecontroleerd en meegenomen naar het ziekenhuis voor verder onderzoek. de overige inzittende zijn met de schrik vrij gekomen. de politie heeft onderzoek verricht naar het ongeval.de auto is door Abarendregt meegenomen.

              

Medische Noodsituatie in Woning Schuddebeursstraat in Rotterdam

vrijdagmiddag 8 maart 2013: De ambulancedienst die terplaatsen bij een medische noodsituatie op de schuddebeursstraat in rotterdam was vroeg om assistentie van het Mobiel Medisch Team (mmt). deze kwamen met de helikopter terplaatsen en zijn door de politie naar de woning gebracht. wat er precies in de woning aan de hand was is niet bekend.

          

Bankstel in Brand in Woning op de Pleinweg Rotterdam

donderdagochtend 7 maart 2013 werdt de brandweer opgeroepen voor een gebouwbrand op de pleinweg in Rotterdam. terplaatsen stond er in een appartement een bankstel in brand de bewoners hadden zich zelf al buiten in veiligheid gebrachten en zijn door de politie opgevangen in een politiebusje. de brandweer schaalde gelijk op naar middelbrand na ongeveer een halfuurtje konden zij het sein brandmeester geven hierna hebben zij de de woning geventileerd.het team brandonderzoek van de brandweer is een onderzoek begonnen naar hoe het bankstel in brand is gevlogen.

                      

Grote rietbrand in molengebied Alblasserdam

dinsdagmiddag 5 maart 2013 om 16:30 uur werdt de brandweer van alblasserdam opgeroepen voor een buitenbrand op de molenkade.terplaatsen stond er een groot stuk rietveld in brand de brandweer schaalde gelijk op naar middelbrand om meer wagens terplaatsen te krijgen. zo kwam er een brandweerwagen met een boot om makkelijker bij de brandhaard te komen.de brandweer heeft diverse waterkanonen bij mensen die daar wonen in hun tuin gezet omdat er om het rietveld huizen staan. na 3 uurtjes werdt er opgeschaald naar grotebrand. rond 20:30 uur was de brand uit en kon iedereen terug naar de kazerne de politie stelt een onderzoek in naar de oorzaak van de brand.

                            

fietser onwel op de kerkachterweg in poortugaal

dinsdagmiddag 5 maart 2013 werdt de ambulance en de politie opgeroepen naar de kerkachterweg in poortugaal. terplaatsen was er een mevrouw bij het oversteken met de fiets niet lekker geworden omstanders die het zagen gebeuren hebben eerste hulpverleent tot de ambulance en politie terplaatsen waren. mevrouw is hierna met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. de politie heeft de fiets van mevrouw meegenomen.

           

fietser valt op fietspad schenkelweg in spijkenisse

dinsdagochtend 5 maart 2013 werdt de ambulance en politie opgeroepen naar de schenkelweg in spijkenisse. terplaatsen was er een mevrouw die met het mooie weer een stukje aan het fietsen was gevallen op het fietspad zij is met lichteverwondingen door de ambulance naar het ziekenhuis gebrachten. de politie heeft de fiets van de vrouw meegenomen die zij later op het politiebureau kan ophalen.

              

schietpartij in woning Beesdestraat in Rotterdam

Maandagavond 4 maart is een man gewond geraakt bij een schietpartij in een woning aan de Beesdestraat in Rotterdam. De politie is een onderzoek gestart naar de dader. Iets voor 22.00 uur belde bij een woning aan de Beesdestraat in Rotterdam een nog onbekende man aan. De bewoner van het pand deed hierop de deur open, waarna de man de woning in kwam en de bewoner van het pand beschoot. Vervolgens ging de man er te voet vandoor. De bewoner raakte als gevolg van het incident ernstig gewond, maar was wel aanspreekbaar. Een traumahelikopter kwam ter plaatse om eerste hulp te verlenen. Nadat medisch personeel het slachtoffer de eerste zorg had verleend, is de man met behulp van een hoogwerker door brandweerpersoneel uit de woning gehaald. Vervolgens is hij met spoed per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Een vrouw en kindje dat op het moment van de schietpartij in de woning lagen te slapen, bleven ongedeerd. De politie startte na de melding van de schietpartij direct een zoekactie naar de dader. Meerdere eenheden keken in de omgeving naar de dader uit en ook werd de politiehelikopter ingezet. De zoekactie leverde vooralsnog geen aanhouding op.

vrachtwagen en auto botsen op elkaar op de brienenoordbrug

maandagochtend 4 maart 2013 werden de hulpdiensten opgeroepen voor een ongeval op de van brienenoordbrug. terplaatsen was er een vrachtwagen op een auto gebotst de bestuurder van de auto zat bekneld en moest door de brandweer eruit gehaald worden deze is daarna met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis afgevoerd met de ambulance de politie stelt een onderzoek in naar de aanrijding.

foto:ABarendregtBV

brandweer blust papiercontainer op de waalstraat in poortugaal

zondagmiddag 3 maart 2013 werdt de brandweer van albrandswaard opgeroepen voor een buitenbrand op de waalstraat in poortugaal. terplaatsen stond er een papiercontainer tegenover de parkeergarage van de plus in brand, na dat de brandweer de brand had uitgemaakt konden zij weer terug naar de kazerne.

  

scooterrijder rijdt door naar aanrijding met fietser

Vrijdagavond 1 maart 2013 heeft er op de cloese in hoogvliet een aanrijding plaatsgevonden tussen een scooter en een fietser. de scooterrijder reedt na het ongeval door en liet de fietser gewond achter op straat deze is door voorbijgangers gevonden en die hebben 112 gebeld.de fietser is met lichteverwondingen naar het ziekenhuis gebracht door de ambulance, de politie heeft onderzoek gedaan naar de aanrijding.

       

aanrijding op de groenekruisweg rhoon

Vrijdagmiddag 1 maart 2013 heeft er op de groenekruisweg terhoogte van de anwb een aanrijding plaats gevonden. er waren 2 auto,s op elkaar gereden omdat het op de groenekruisweg was heeft een takelwagen de auto,s en mensen meegenomen naar de parkeerplaats van de anwb daar is een ambulance heen gekomen die de bestuurders heeft gecontroleerd er hoefde niemand mee naar het ziekenhuis.de politie heeft de bestuurders geholpen met het schadeformulier in te vullen.

       

Brandweer assisteert bij afhijsen patient op deltaziekenhuis poortugaal

woensdagavond 27 februari 2013 werdt de brandweer opgeroepen voor een assistentie ambulance bij het deltaziekenhuis in poortugaal. terplaatsen was er iemand in zijn kamer niet goed geworden omdat deze kamer op de tweedeverdieping zat moest deze persoon met behulp van de hoogwerker van brandweer spijkenisse naar beneden gehaald worden. het slachtoffer is hierna met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

            

woning overvallen op de kaar in hoogvliet

Maandagmiddag 25 Februari 2013 werdt de politie opgeroepen voor een woning overval op de kaar in hoogvliet. terplaatsen was er door 4 mannen  een overval gepleegd op een woning, een vrouw zat in de woonkamer toen er opeens 4 mannen in haar woonkamer stonden met een wapen en vroegen om geld. de vrouw moest naar boven toe en de overvallers hebben een telefoon meegenomen daarna hebben ze de vrouw haar handen op haar de rug vast gemaakt met tyraps en zijn toen met een auto gevlucht. de vrouw kon zelf naar buiten een buurman die thuis kwam zag de vrouw en heeft haar los gemaakt en de politie gebelt. de politie heeft direct een buurtonderzoek gestart en heeft de woning onderzocht naar mogelijk sporen van de daders.

           

veel publiek bij opening sport2000 hoogvliet

Vrijdag 22 februari 2013 werd de Sport2000 in winkelcentrum hoogvliet geopend  Met feyenoordspelers Erwin Mulder en John Goossens dat veel publiek trok zo gaven de heren handtekeningen en kon men met hun op de foto. voor de rest was er voor de kinderen schminken en een springkussen. het hele weekend is er van alles te doen en wordt er 15% korting gegeven.

oefening sigmateam samen met ehbo poortugaal

Donderdag 21 februari 2013 heeft ehbo vereniging poortugaal samen met het sigmateam van Rotterdam een oefening gehouden zodat de mensen van de ehbo waar wij als 112rijnmond ook lid van zijn eens kunnen zien hoe het sigmateam werkt.er werdt begonen met een diavoorstelling van het sigmateam daarna waren er lotus slachtoffers van ehbo Poortugaal die als slachtoffer speelde en deze werden dan door de mensen van de ehbo naar het sigmateam gebracht die deze mensen verder hielpen daarna was er nog tijd om vragen te stellen aan het sigmateam. het was kortom een zeer leuke en leerzame avond.

grote stroomstoring in Rhoon,Poortugaal.Rotterdamzuid

Donderdag 21 februari 2013 werdt er om 11:00 uur door een graafmachine een Stroomkabel kapot getrokken op de bloemenhof in Rotterdam. hier door kwamen 1500 Huishoudens in rhoon,poortugaal en Rotterdamzuid zonder stroom tezitten. ook het Winkelcentrum van rhoon zat zonder stroom daar door hebben zei besloten de winkels Tesluiten rond 15:00 uur hadden alle huishoudens weer stroom en ook de winkels in rhoon Deze zijn nu weer open.

Brandweer assisteert bij afhijsen patient in hoogvliet

woensdagavond 20 februari 2013 werd de brandweer van hoogvliet samen met de hoogwerker van spijkenisse opgeroepen voor een hv assistentie ambulance op de klaver in hoogvliet. terplaatsen was er een mevrouw in een appartementencomplex niet lekker geworden. omdat mevrouw haar woning op de tweede verdieping was is zei door de hoogwerker van spijkenisse naar beneden gehaald. zei is hierna met spoed naar het ziekenhuis gebracht door de ambulance.

Voertuigbrand op de A15 bij Rhoon

Woensdagmiddag 20 februari 2013 werdt de brandweer opgeroepen voor een Voertuigbrand op de A15 tussen rhoon en Ridderkerk. terhoogte van het tankstation op de A15 bij rhoon stond een auto in de brand op de vluchtstrook. de brandweer van Albrandswaard heeft deze geblust en heeft de motorkap opengeknipt om daar ook goed te Kunnen blussen. na ongeveer 10 minuten was de auto uitgebrand. de bestuurder heeft de Auto op tijd kunnen verlaten, door de autobrand stond er een file van hoogvliet naar Ridderkerk. de Takeldienst van Abarendregt heeft de auto weggesleept.

reanimatie in woning oud rhoonsedijk in rhoon

Dinsdag 19 Februari 2013 werden de hulpdiensten opgeroepen voor een reanimatie op de Oud rhoonsedijk in rhoon. terplaatsen was er in een woning een mevrouw met een hartstilstand. de brandweer en politie zijn begonnen met reanimeren, dit is later door de ambulancedienst overgenomen na ongeveer een kwartiertje was mevrouw weer bij gekomen en is deze met hartslag door de ambulance met spoed naar het ziekenhuis gebracht. de familie van mevrouw die bij de woning waren zijn door de politie opgevangen.

man springt in water op de stationsstraat in rhoon

vrijdagavond 15 februari werden de hulpdiensten opgeroepen voor een persoon tewater op de stationsstraat in rhoon. terplaatsen waren 2 mannen naar een tenniswedstrijd in ahoy geweest en hadden daar iets teveel gedronken. toen ze terug liepen naar huis lieten ze een tennisbal vallen die ze daar hadden gekregen. deze rolde het water in op de stationsstraat in rhoon hierop sprong 1 van de mannen het water in deze kon niet zelfstandig meer het water uit. hierop belde een voorbijganger 112 en zo kwam de brandweer en ambulance en politie terplaatsen om de man uit het water tehalen. deze is door de brandweer van albrandswaard met een ladder uit het water gehaald en daarna met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. 

fietser door scooter aangereden in vlaardingen

vrijdagavond 15 februari 2013 werd de ambulance en de traumahelikopter opgeroepen voor een aanrijding op het liesveldviaduct in vlaardingen. terplaatse was er een mevrouw die daar fietste door een scooter aangereden de traumahelikopter werd toen ze boven het incident vlogen afgemeld. de vrouw is geholpen door de ambulancedienst en de politie en is later met de ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis, de politie is een onderzoek gestart naar de aanrijding de bestuurder van de scooter had geen verwondingen aan het ongeval overgehouden en is door de politie verhoord.

waarschuwingsschot gelost bij aanhouding na woning inbraak vlaardingen

woensdagavond 13 februari 2013 heeft de politie een waarschuwingsschot gelost op de Van der Duyn van Maasdamlaan in vlaardingen. om 18:15 werd de politie opgeroepen voor een inbraak in een woning in vlaardingen terplaatsen zagen zei 2 inbrekers een steeg in vluchten op de van der duyn van maasdamlaan in vlaardingen de agenten gingen achter de inbrekers aan. de inbrekers gaven geen gehoor aan het roepen van de agenten daarop besloten de agenten een waarschuwingsschot te lossen de inbrekers gaven zich daarna gelijk over en werden aangehouden een derde inbreker die op de uitkijk stond wist te ontkomen aan de agenten.

Hennepkwekerij gevonden op de steurweg in hoogvliet

dinsdagavond 12 februari 2013 is er op de steurweg in hoogvliet na een tip van joulz een hennepkwekerij gevonden in een woning de stroom werdt via zonnepanelen aangedreven. er werden 400 wietplanten aangetroffen in de woning door de politie deze waren bijna rijp voor de oogst. ecoloss is terplaatsen om de planten teverwijderen met specialen apperaten. de politie is een onderzoek in de woning gestart er is niet  bekend of de bewoners zijn aangehouden.

schoorsteenbrand spieringstraat hoogvliet

donderdagavond 7 februari 2013 werdt de brandweer van hoogvliet opgeroepen voor een onderzoek op de spieringstraat in hoogvliet. terplaatse bleek er een schoorsteenbrand tezijn, hierop werdt er gelijk opgeschaald na middelbrand en werden nog meer brandweerwagens opgeroepen. onderandre de hoogwerker van spijkenisse kwam terplaatsen deze heeft op het dak en na de schoorsteen van de woning gekeken. de brandweer is volop op de bovenverdieping bezig geweest met sloopwerkzaamheden om zo de brand onder controlen tekrijgen na ongeveer een halfuurt was de brandmeester de brandweer heeft de woning geventileerd de naast gelegen woningen hebben alleen rookschade opgelopen, er zijn geen gewonden bij de brand gevallen.

brandweer en traumahelikopter assisteren bij epilepsieaanval in spijkeniss

woensdagochtend 6 februari werden de hulpdiensten in spijkenisse opgeroepen naar de orchideestraat terplaatsen bleek dat er een mevrouw in een flat een epilepsieaanval had gekregen. om deze reden werdt ook de traumahelikopter gevraagt deze waren zeer snel terplaatsen en zijn midden in de woonwijk op straat geland, wat veel kijkers meebracht de politie heeft de straat afgesloten. omdat mevrouw haar woning op ongeveer de vijfde etage was werdt de brandweer gevraagd deze kwamen met de hoogwerker om mevrouw na beneden tehalen. dat gebeurden ongeveer na een uurtje toen mevrouw gestabiliseerd was voor transport zei is toen met een spoedtransport afgevoerd naar het emc in rotterdam de traumahelikopter arts is met de ambulance meegegaan deze is even later door de traumahelikopter bij het ziekenhuis opgehaald.

auto tegen paal na onwelwording hoogvliet

maandagochtend 4 februari werden de hulpdiensten opgeroepen voor een hv voertuig/personen op de bovensim in hoogvliet bij aankomst bleek dat er een auto tegen een paal was gereden de bestuurder is eruit gehaald en bleek geen hartslag meer tehebben er is toen gelijk door de hulpdiensten begonen met reanimeren na ongeveer 15 a 20 minuten heeft de bestuurder weer hartslag gekregen deze is toen met een spoedtransport afgevoerd na het ziekenhuis volgens omstanders die het zagen gebeuren stond de man stil en viel toen op zijn stuur en reedt toen tegen de lantaarnpaal aan de man had ook nog een hond bij deze heeft niks en is door de politie meegenomen de verkeersongevallendienst van de politie heeft terplaatsen een onderzoek vericht na het ongeval.

middelbrand dierenwinkel dobey wolphaertsbocht

zondagmiddag 3 februari 2013 werdt de brandweer opgeroepen voor een gebouwbrand bij de wolphaertsbocht in rotterdam bij aankomst bleek het om dierenwinkel dobey tegaan al snel stond heel het pand vol rook en werdt er opgeschaald na middelbrand de brandweer heeft diverse dieren uit het pand kunnen halen helaas hebben 3 muizen en 31 vogels de brand niet overleefd, hoe de brand is onstaan is nog niet bekend ook stond er in de winkel een gasleiding in brand deze is door joulz terplaatsen afgesloten de vissen en schildpadden hebben het wel overleefd de brandweer had de brand wel snel onder controlen er zijn wel een aantal woningen en een supermarkt ontruimd wegens de rookontwikkeling er is voor de dieren een dierenambulance gekomen er zijn geen mensen gewond geraakt.

wateroverlast op de hofhoek in poortugaal na gesprongenwaterleiding

zaterdagmiddag 2 februari 2013 werdt de brandweer van albrandswaard opgeroepen voor een hulpverlening wateroverlast op de hofhoek 1 in poortugaal bij aankomst bleek er een waterleidinggesprongen de brandweer is volop bezig geweest om het waterweg tepompen ze hebben hun 2 de brandweerwagen ook gehaald om dat daar zuigbuizen op liggen wat het werk sneller maakt de waterleiding hebben ze dicht gemaakt de vrijwillige brandweer ts43-2 heeft ondertussen de kazerne van albrandswaard herberzet.

      

 auto rijdt door na aanrijding met fietser

zaterdagochtend 2 februari 2013 werden de hulpdiensten na de wiardibeckmansingel in vlaardingen opgeroepen al daar was een fietser door een auto aangereden bij de albert heijn ook de traumahelikopter werdt opgeroepen voor de aanrijding deze hebben met de ambulancedienst het slachtoffer behandeld en deze is even later na het ziekenhuis afgevoerd de bestuurder van de auto was door gereden maar heeft zich later bij de politie gemeld, de politie is een onderzoek gestart naar de aanrijding.

auto tewater geraakt in barendrecht

zaterdagochtend 2 februari 2013 werden de hulpdiensten opgeroepen
voor een auto tewater op de londen weg in barendrecht bij aankomst
van de hulpdiensten waren de inzittende al zelf uit het voertuig gestapt
de politie heeft een onderzoek gestart na het ongeval de brandweer
en ambulance hebben niks hoeven tedoen.

15122010094:archief

kettingbotsing op A16 bij afslag smitshoek

vrijdagavond 1 februari 2013 heeft er een ongeval met meerdere voertuigen
plaats gevonden op de A16 bij afslag smitshoek er waren 6 auto,s op elkaar gebotst er zijn hierbij 2 gewonden gevallen de brandweer stond klaar om de auto,s open te knippen
maar dat was niet nodig de gewonden zijn zelf uit de voertuigen gestapt zei zijn met
lichteverwondingen naar het ziekenhuis gebracht door de ambulance, de politie doet verder onderzoek naar het ongeval.

dode bij schietpartij vlaardingen

vrijdag 1 februari 2013 is er een schietpartij geweest op de emmastraat
in vlaardingen, een 44 jarige man in een auto is daar neergeschotten de hulpdiensten kwamen met spoed terplaatsen maar ondanks de snelle inzet van onderandre de traumahelikopter is de man terplaatsen aan zijn verwondingen overleden
in de omgeving van de emmastraat in vlaardingen is een vrouw aangehouden die mogelijk bij de schietpartij betrokken is, zei is met handboeien om door de politie naar het ziekenhuis gebracht de emmastraat is afgesloten wegens het politie onderzoek naar de schietpartij.

reanimatie prinsbernhardstraat poortugaal

maandag 28 januari 2013 werden de hulpdiensten opgeroepen voor een reanimatie in de prinsbernhardstraat in poortugaal bij aankomst bleek het inderdaad op een reanimtie tegaan er was een mevrouw van 62-jaar die een hartstilstand had gekregen in huis, de mevrouw is na een kwartier weer bij gekomen.

 

gebouwbrand aan de slotsedijk in rhoon

Zondagmiddag 6 januari 2013 werd de TS 42-1 samen met de TS 44-1 en de Autoladder 44-1 gealarmeerd voor een gebouwbrand aan de Slotsedijk in Rhoon. bij aankomst sloegen de vlammen uit een leegstaand huis waar al vaker een melding was gedaan,er werd gelijk na middelbrand opgeschaald het huis branden tot aan de grond toe af na 3 uurtjes was de brand uit en konden de hulpdiensten weer retour kazerne.

.

autobrand op de aveling in hoogvliet
donderdag 17 januari 2013 werd de brandweer van hoogvliet CE55-1 gealarmeerd voor een
voertuigbrand op de aveling in hoogvliet bij aankomst bleek er inderdaad
een auto in de brand te staan na het blussen kon de CE55-1 weer retour kazerne.
foto:@PRRWaasdorp
auto te water in oostvoorne op de kleidijk
 
vrijdag 17 januari 2013 werden de hulpdiensten opgeroepen voor een auto te water
op de kleidijk in oostvoorne terplaatse was de bestuurder er al uit
een takelbedrijf heeft de auto eruit gehaald en meegenomen.
bron:@PRRvdBrugghen
 
fietser door auto aangereden op de aveling/baarsweg in hoogvliet
 
vrijdagavond 18 januari 2013 is een fietser gewond geraakt op de aveling/baarsweg in hoogvliet
toen deze door een busje werd aangereden het slachtoffer is zonder spoed met de ambulance
afgevoerd naar het ziekenhuis, de bestuurder van het busjes is verhoord en de voa van de
politie heeft onderzoek verricht na het ongeval de weg was tijdelijk afgesloten en het verkeer werd omgeleid.
poging tot overval op snackbar in poortugaal
 
zaterdagavond 19 januari 2013 is er op de snackbar in poortugaal een poging tot overval geweest
rond 21.00 kwam een nog onbekende man de zaak binnen en bedreigden de eigenaar en zijn vrouw
met een mes en vroeg om geld de eigenaar was hier natuurlijk niet van gediend en jaagde de
overvaller de zaak uit hierop is de overvaller zonder buit een onbekende richting in gevlucht
de politie en de politiehelikopter hebben de omgeving nog doorzocht maar de overvaller is niet 
meer aangetroffen, de snackbar is gewoon de rest van de avond opengebleven.
 
 

Gerelateerde artikelen