Politie doet onderzoek naar schietpartij | Abraham van Stolkweg Rotterdam

Rotterdam – Vannacht is er op de Abraham van Stolkweg een grote hoeveelheid hulzen gevonden nadat getuigen melding maakten van een schietpartij. Toen de agenten op de melding afkwamen, was er op de plek van de schietpartij niemand meer aanwezig.

Om 1.15 uur belden meerdere mensen naar de meldkamer omdat zij schoten hoorden ter hoogte van het Roel Langerakpark, nabij de spoorwegovergang. De melders zagen meerdere personen wegrennen en auto’s op hoge snelheid wegrijden. Toegesnelde agenten vonden in de omgeving van de spoorwegovergang en de nabijgelegen parkeerplaats meerdere hulzen.

De politie wil graag in contact komen met mensen die in de nacht van woensdag 15 op donderdag 16 september iets hebben gezien of gehoord dat met dit schieten te maken kan hebben. Ook mensen die meer weten over de mogelijke achtergrond van dit schieten, spreken we graag.

Heeft u in de omgeving van de Abraham van Stolkweg, nabij de spoorwegovergang, beschikking over camerabeelden, bijvoorbeeld van een deurbelcamera of dashcam, ook dan vragen wij u contact op te nemen.

Bron: Politie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.