AllesmisdrijfOnderzoekPolitie

Politie houdt drie winkeldieven aan in Maassluis

Maassluis – Zaterdagmiddag 16 november, om ongeveer 17.00 uur hebben politiemensen in Maassluis drie verdachten van winkeldiefstal aangehouden. Het gaat om twee mannen en een vrouw van 29-, 36- en 61 jaar oud en allen zonder vaste woon- of verblijfplaats.

Die middag surveilleerde een eenheid van district Waterweg op de Mesdaglaan in Maassluis. Hen viel het weggedrag van een auto met Duits kenteken op en zij besloten deze te volgen. De auto parkeerde op de Zuidvliet en daar stapten een man en een vrouw uit. De vrouw droeg een nogal grote schoudertas met zich mee.

Zij liepen naar de Dr. Kuyperkade en daar gingen zij een drogist binnen. Na ongeveer 10 minuten kwamen zij naar buiten en liepen naar de auto. Daar leegden zij de tas en gingen opnieuw richting de winkels.

Nadat de twee opnieuw in de auto waren gestapt reed deze weg. Op de Laan 40-45 werd de auto door agenten gecontroleerd. In de auto werd de tas, die geprepareerd bleek te zijn, aangetroffen en ook een grote hoeveelheid cosmetica. Bij elkaar bleek de waarde van de goederen zo’n Euro 1800,– te zijn.

De drie zijn aangehouden en overgebracht naar een politiebureau.

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.