AllesAmbulanceOnderzoekPolitieschietpartij

Politie schiet 2 mensen neer na bedreiging met mes | Rotterdam

Rotterdam – Op twee locaties in Rotterdam zagen politiemensen zich genoodzaakt een schot te lossen na dreiging van verdachten die in het bezit waren van een mes.

Man dreigt familielid neer te steken

ROTTERDAM – Het eerste incident was op woensdagavond 18 december 2013 in een woning aan de Van Speykstraat in Rotterdam. Bij de politie kwam een melding van de bewoner die vertelde dat een familielid hem wilde neersteken. Direct gingen agenten naar dit adres toe. Ze hoorden veel herrie uit het pand waar verschillende mensen aanwezig waren. Plotseling stond de verdachte voor hen. Hij had twee messen in zijn hand en maakte daar een beweging mee. Een agent schoot vervolgens de verdachte in zijn been. Een ambulance bracht de man voor behandeling naar het ziekenhuis.

Verwarde vrouw steekt hond dood

ROTTERDAM- Het tweede incident volgde enkele minuten later op een andere locatie. Politiemensen gingen naar een woning aan de Agniesestraat in Rotterdam na een melding dat een vrouw in haar woning continu gilde. De verwarde vrouw stond in de woning met een mes en liep naar voren. Een politieman schoot de verdachte in haar been. Ook zij is overgebracht naar het ziekenhuis. De politie vond in de woning een dode hond die was neergestoken. Buiten op straat lag de gewonde kat van de vrouw.De rijksrecherche zal een onafhankelijk onderzoek instellen naar de verdachten en het toegepaste geweld van de politie.

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.