AllesAmbulancemisdrijfOnderzoekPersberichtenPolitie

Straatrover schopt puber bewusteloos | Wagenweg

PURMEREND – Een 16-jarige jongen uit Purmerend is afgelopen nacht tijdens het uitgaan in zijn woonplaats beroofd en zwaar mishandeld. De dader trapte net zo lang op hem in totdat de jongen bewusteloos raakte.

Het slachtoffer had eerder op de avond in een café op de Koemarkt een woordenwisselingen gehad met een bezoeker. Als hij later op de Wagenweg loopt wordt hij ineens aangesproken door een man van tussen de 20 en 25. ,,Wat deed je bijdehand op de Koemarkt?, zo bijt die hem toe. De jongen zegt dat hij geen ruzie wil, maar het is al te laat. De man geeft hem een paar trappen, grist zijn telefoon uit zijn handen en loopt ermee weg.

Als de puber er achteraan rent, wordt hij opnieuw aangevallen. Ditmaal blijft de dader doorschoppen. Op een gegeven moment voelt de jongen iets breken in zijn knie en verliest hij het bewustzijn door de hevige pijn. Vrienden vinden hem later op straat.

De politie is op zoek naar getuigen die kunnen helpen om de voortvluchtige dader te pakken. De man droeg een rode jas, donkerkleurige pet en had een opvallend witte koptelefoon om zijn nek hangen. Het leek er verder op alsof hij een spleetje tussen zijn tanden heeft.

Bron: De Telegraaf

Wij publiceren dit om dat we hopen dat de dader snel gepakt kan worden.

 

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.