AllesmisdrijfOnderzoekovervalPolitie

Twee mannen overvallen juwelier | Slinge Rotterdam

Rotterdam – Zaterdagochtend 22 februari is rond 9.45 uur een juwelier overvallen aan de Slinge in Rotterdam. Bij de overval raakte niemand gewond. De twee daders zijn te voet gevlucht richting het Zuiderpark. De politie heeft hen nog niet aangehouden.

Die ochtend drongen twee onbekende mannen de juwelierszaak binnen en bedreigden het aanwezige personeel met een vuurwapen. Al snel vluchtte het tweetal de winkel met onbekende buit weer uit en ging er te voet vandoor in de richting van het Zuiderpark. Er waren op het moment van de overval geen klanten in de winkel aanwezig.

Getuigen die de overval zagen gebeuren, belden de politie. Deze kwam ter plaatse en startte direct een uitgebreide zoekactie in de omgeving. Ook werd een Burgernetbericht verspreid en via Twitter een signalement uitgestuurd. Helaas leverde dit geen aanhoudingen op.

Het onderzoek wordt verder voortgezet door de politie. Er is inmiddels een sporenonderzoek gedaan, waarbij ook een speurhond is ingezet. Daarnaast is met  verschillende getuigen gesproken. Mensen die informatie hebben die kan helpen in het onderzoek of die de overvallers hebben zien lopen, wordt gevraagd contact op te nemen met de politie.  De (beperkte) signalementen van de overvallers: dader 1 betrof een slanke man, getint en droeg een grijze trui, donkere jas en rode broek, dader 2 betrof een man, getint en droeg donkere kleding. Contact opnemen kan via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.