OnderzoekPersberichtenPolitie

twee overvallen woensdagavond in Rotterdam

Rotterdam – De politie onderzoekt twee overvallen die op woensdagavond 27 maart 2013 gebeurden. De eerste vond plaats om ongeveer 21.30 uur bij een winkel op de Sportsingel in Rotterdam. Twee mannen liepen daar een winkel binnen en dreigden met waarschijnlijk een vuurwapen. Ze gingen zonder buit weg en liepen in de richting van de trambaan.

De twee droegen zwarte jassen met capuchons en zijn ongeveer 25/30 jaar oud. Mogelijk is er nog een derde verdachte bij betrokken die eerder in de winkel kwam. Dat was een man van ongeveer 25 jaar, die een blauwe jas droeg.

De tweede overval gebeurde om ongeveer 22.30 uur bij een shoarmazaak aan de Motorstraat. Daar waren ook twee verdachten die onder bedreiging van een vuurwapen een greep in de kassa deden. Zij gingen er met een geldbedrag vandoor. De ene verdachte is ongeveer 1.80 meter lang en droeg een lange jas en een muts. De tweede is 1.70 meter lang en had een jas met capuchon aan. Mogelijk reden deze overvallers weg in een auto maar dat is nog niet zeker.

De politie zoekt getuigen die iets gezien hebben of weten van de twee overvallen. Zij kunnen bellen met de politie via het nummer 0900-8844 (lokaal tarief) of anoniem via Meld Misdaad Anoniem, telefoonnummer 0800-7000.

Bron: politie

Gerelateerde artikelen