Vato gonzalez en Rapalje openingsacts Spijkenisse Festival

SPIJKENISSE – Vrijdagavond 29 augustus werd rond 19:30 uur het jaarlijks terugkerend evenement Spijkenisse Festival geopend. De bekende band Rapalje waren de eerste hoofdact in de Grote tent die op het terrein staat aan de Groenoordweg bij theater de Stoep.

Het festival wordt dit jaar daar voor de laatste keer gehouden, omdat het theater binnenkort gaat verhuizen naar het Theaterplein in Spijkenisse. Het festival staat jaarlijks garant voor de Pop, Jazz, Wereldmuziek, Klassieke muziek, jeugdtheater waar altijd veel publiek op afkomt. 

Dit jaar is er voor de eerste keer een groot buitenpodium, waar als eindact voor de eerste avond de bekende dj Vato gonzalez op stond, die ook zijn wereldtour op het Festival afsloot. Veel jongeren uit de omgeving kwamen naar het buitenpodium om daar helemaal los te gaan op de Dirty House muziek.

Het was voor de bekende dj een thuis wedstrijd, want hij is net zoals collega dj Afrojack geboren in Spijkenisse. Het festival duurt nog tot zondag 31 augustus waarbij de bekende band Memphismaniacs als afsluiter zal optreden. 

Foto’s & Video: Kevin Schenk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.