Veel buurtbewoners bij Roadshow veiliger wonen | Hellevoetsluis

HELLEVOETSLUIS – Vrijdagmiddag 12 juni om 16.00 uur is de Road show Veiliger Wonen geopend aan de Struytse Hoeck.

De show werd al gelijk door verschillende geïnteresseerden bezocht. Er worden verschillende lezingen en demonstraties gegeven door de hulpdiensten en woningbouwvereniging.
De show is nog het hele weekend te bezoeken. Thuis is voor de meeste mensen een fijne, veilige plek. En dat willen we natuurlijk graag zo houden. Maar staat u er wel eens bij stil of uw woning echt veilig is? Op vrijdag 12 en zaterdag 13 juni is er op het winkelcentrum de Struytse Hoeck een roadshow veiliger wonen.

Hier kunt u gratis tips en adviezen krijgen over wat u zelf kunt doen om veiliger te wonen. Ook zijn er workshops en demonstraties. Kom naar de Roadshow Veiliger Wonen en ontdek wat u zelf kunt doen om uw huis veiliger te maken. Bezoek de roadshow vrijdag 12 juni tussen 16.00 en 20.00 uur of zaterdag 13 juni tussen 10.00 en 17.00 uur op het winkelcentrum aan de kant van Halfords. De gemeente Hellevoetsluis, Politie, Brandweer, Ambulancezorg en overige partners helpen u graag met gratis adviezen, presentaties en demonstraties.

Bron: Asmedia | Foto’s: Erik Terpstra

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.