AllesPersberichten

Verdachte branden Spijkenisse heengezonden

Spijkenisse – De 20-jarige man uit Spijkenisse die dinsdagochtend werd aangehouden op verdenking van brandstichting in Spijkenisse, is heengezonden. Hij wordt niet langer gezien als verdachte. De politie zet het onderzoekt voort.

In de nacht van maandag op dinsdag brak er brand uit in een auto, een caravan, een bouwkeet en een leegstaand pand op de Marrewijklaan, Joost Sasboutstraat, Fredehofstraat en Planetenlaan. De brandweer had de branden snel onder controle. Er raakte niemand gewond.

Bij de eerste brand zag een getuige dat een man op een scooter wegreed. Bij de laatste brand werd door een getuige weer een man gezien op een scooter met opvallende kleding. Zijn signalement werd direct doorgegeven aan alle politie-eenheden op straat. Agenten zagen een man rijden die voldeed aan het signalement op de Centrumlaan in Spijkenisse. Hij werd direct aangehouden en overgebracht naar het politiebureau voor verhoor. Uit aanvullend onderzoek kwam niet naar voren dat de man inderdaad betrokken zou zijn geweest bij de branden. Daarom is de man woensdagavond heengezonden.

De politie zet het onderzoek naar de branden voort en komt graag in contact met mogelijke getuigen.

Heeft u iets gezien of gehoord van de branden in Spijkenisse? Of heeft u andere informatie die de politie verder kan helpen in haar onderzoek? Bel dan met de politie, op nummer 0900-8844. Anoniem uw informatie doorgeven kan ook, via M. 0800-7000.

Bron: Politie

Gerelateerde artikelen