HulpverleningmisdrijfMishandelingOnderzoekPersberichtenPolitie

Voorbijgangers grijpen in bij poging verkrachting 25-jarige vrouw | Heer Bokelweg Rotterdam

Rotterdam – Op zaterdag 2 december rond 06.45 uur is een 25-jarige vrouw op de Heer Bokelweg overmeesterd door een man. Gelukkig kon door een groepje passerende mensen voorkomen worden dat de vrouw slachtoffer werd van een verkrachting.

Op zaterdagochtend 2 december liep een 25-jarige vrouw na het uitgaan rond kwart voor 7 langs het Heer Bokel College aan de Heer Bokelweg. Toen de vrouw daar liep, werd ze overmeesterd door een man. De man ging op haar liggen en begon haar broek uit te trekken. Hij trok haar naar de grond achter het muurtje van een verhoging, zodat voorbijgangers haar niet konden zien. 

Gelukkig passeerde op dat moment een groepje van vijf voorbijgangers. Zij hadden door wat er achter het muurtje aan de hand was en hebben ingegrepen, zodat de man vluchtte. Dit groepje getuigen (lichte huidskleur, 2 mannen en 3 vrouwen) heeft de vrouw opgevangen en haar met hun auto naar haar slaapadres gebracht. 

Toen het slachtoffer met het groepje mensen meeliep naar hun auto, bleek dat het ruitje van de auto was ingeslagen. Die 4-deursauto stond geparkeerd op de Boekhorststraat, een zijstraat van de Heer Bokelweg.

De politie doet een oproep aan het groepje mensen om zich te melden, zodat ze bedankt kunnen worden, maar ook omdat ze benieuwd zijn naar wat zij nog verder van de dader weten.

Neem uiteraard ook contact op als u de aanrander dader zag of vermoedt wie hij is. Bel nu 0800-6070. 
Het gaat om een man:

  • met een lichte huidskleur
  • tussen de 30 – 40 jaar
  • die accentloos Engels sprak
  • zonder snor of baard
  • met een capuchon

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.