AllesAmbulanceBrandweerGrotehulpverleningHulpverleningKleine BrandMiddel BrandMiddelhulpverleningOnderzoekOngevalPolitieVoertuigenbrand

Vrachtwagenchauffeur komt om bij ongeluk | Heinenoordtunnel

Barendrecht – Woensdagmiddag 21 Mei is Bij brand in een vrachtwagen in de Heinenoordtunnel de Chauffeur om het leven gekomen. De vrachtwagen reed de tunnel in toen hij een klapband kreeg en hierdoor de macht over het stuur verloor en de vrachtwagen met aanhanger begon te slingeren.

Tijdens het slingeren raakt de aanhanger een auto die vlakbij de vrachtwagen reed en waarna de aanhanger en vrachtwagen op zijn zijkant terecht kwam. De vrachtwagen vloog hierna meteen in brand en kon de chauffeur helaas niet meer op tijd zijn cabine verlaten. Zijn lichaam werd rond 16:00 uur in de cabine gevonden door de politie die met het onderzoek bezig was.

In de personenauto die werd geraakt door de vrachtwagen zaten twee mensen die hierdoor gewond raakte en naar het ziekenhuis zijn overgebracht per ambulance. De bestuurders van auto’s die ook in de tunnel reden tijdens het ongeluk konden op tijd hun auto verlaten en hebben die later weer mogen ophalen.

De Heinenoordtunnel zal wegens het onderzoek en de opruimwerkzaamheden tot Donderdagochtend 6:00 uur dichtblijven voor al het verkeer.

Foto’s: @RichardMaasdijk ( Richard Hoogeveen ) & Berging A.Barendregt ( @ABarendregtBV )

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.