Vrijdagavond 12 juni stille tocht voor overleden peuter | Rotterdam

Rotterdam – maandagavond 8 juni.  Zojuist kregen wij het volgende bericht gestuurd over een stille tocht die georganiseerd wordt voor de peuter die afgelopen zaterdagavond aan de Huigendijk  in het water viel en vandaag is overleden.

Goedendag , om de familie , kennisen en alle betrokkenen te steunen willen we graag een stille tocht houden voor het manneke . Als u vrijdag 12 juni om 20.00 uur verzamelt bij de kerstendijk met bijvoorbeeld knuffels , rozen , blauwe/ witte ballonnen om u laatste eer te betuigen voor dit vreselijke verlies .

We lopen dan gezamenlijk vanaf de kerstendijk via huniadijk langs het huis van de kennisen/familie en dan naar de plek waar het zich heeft afgespeeld. Dan zijn we 1 minuut stil. Daarna laten wij de ballonnen op of leggen de knuffels , bloemen mooi neer en misschien voor mensen die het willen afsluiten met een mooi gedicht .?

Hoop dat u erbij bent om u steun te betuigen , en dit verlies met de ouders , familie, kennisen te verwerken.! Bedankt alvast. Laat even weten of u erbij bent .?

u kunt u aanwezigheid doorgeven via: Facebook 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.