vrouw overleden na steekpartij, man aangehouden | Fazantenlaan Hellevoetsluis

Hellevoetsluis – Zondagavond 9 april is een nog onbekende vrouw op de Fazantenlaan in Hellevoetsluis om het leven gekomen bij een steekincident. Meteen na het incident hield de politie een 28-jarige man uit Hellevoetsluis aan.

Fazantlaan

Rond 22.30 uur kwam bij de politie de melding binnen dat een man een vrouw had neergestoken op de Fazantenlaan. Politie en ambulances haastten zich naar de plek en begonnen met reanimeren. Helaas zonder resultaat, de vrouw overleed ter plekke. Op de plaats van het incident hielden agenten de man uit Hellevoetsluis aan als verdachte. Agenten vonden tevens een mes, dat is beslag is genomen voor onderzoek..

Onderzoek

De identiteit van de vrouw is nog onbekend. Dat geldt ook voor de toedracht van het incident. De politie is direct een onderzoek gestart om hierover duidelijkheid te krijgen. Indien er mensen zijn die getuigen zijn geweest van de steekpartij of die anderszins informatie hebben die de politie kan helpen, dan is het verzoek te bellen met 0900-8844 of 0800-7000 (anoniem).

Foto’s: Erik Terpstra | Bron: Politie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.