AllesArrestatieteamHulpverleningmisdrijfMishandelingOnderzoekPersberichtenPolitieschietpartijsteekpartijTraumahelikopterVechtpartij

Man in woning aangehouden door Team Parate Eenheid na geweldsincident Vlaardingen | Akkerwinde Hoogvliet

Hoogvliet – het Team Parate Eenheid van de politie heeft zaterdagavond 28 januari samen met de dienst speciale interventies een instap gedaan bij een portiekwoning op de Akkerwinde.

De politie kreeg rond 19.45 uur de melding binnen van een schietpartij op de Doctor Wiardi Beckmansingel in Vlaardingen en ging samen met onder andere een traumahelikopter naar het adres in Vlaardingen.

Een 32-jarige man werd gewond aangetroffen en deze bleek meerdere keren te zijn gestoken en hierna met een balletjespistool te zijn beschoten. Omdat de verdachte vermoedelijk in een woning in de buurt aanwezig zou zijn, werd daar een instap gedaan door de politie.

In de woning werd niet de verdachte aangetroffen. De politie kreeg al snel in het onderzoek naar het geweldsincident een andere locatie binnen.

Deze locatie bevond zich in de wijk Boomgaardshoek in Hoogvliet. Samen met de politiehelikopter werd de woning in beeld gebracht en heeft rond 21.45 uur het Team Parate Eenheid en de dienst speciale interventies een instap bij de portiekwoning op de Akkerwinde gedaan.

In de woning werd een 35-jarige man aangetroffen die aan signalement voldeed en is deze aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Een moeder en kind die ook aanwezig in de woning waren, zijn door de politie opgevangen.

De forensisch opsporing doet onderzoek in Vlaardingen en in de woning in Hoogvliet naar het geweldsincident.

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.