cocaïneDrugsHulpverleningmisdrijfOnderzoekPersberichtenPolitie

Man staat 200 kilo hennep in auto te laden | Koningin Wilhelminahaven Vlaardingen

Vlaardingen – Op het bedrijventerrein aan de Koningin Wilhelminahaven in Vlaardingen is donderdagochtend ruim 200 kilo hennep gevonden door alert optreden van de wijkagent en medewerkers van Handhaving en Toezicht.

De wijkagent reed in de vroege ochtend over het bedrijventerrein toen hij bij een leegstaand pand een auto en een enorme stapel dozen zag staan. Hij stapte op de man naast de auto af en stelde hem wat vragen. De man gaf een verklaring, maar terwijl de wijkagent verder reed op weg naar een afspraak besloot hij medewerkers van Handhaving en Toezicht van de Gemeente Vlaardingen te vragen om nog eens langs te gaan en poolshoogte te nemen.

Medewerkers van Handhaving en Toezicht zochten de man en het pand op en vroegen de man één van de dozen open te maken. Toen bleek dat deze en nog zo’n 20 andere dozen gevuld waren met zakjes hennep. In totaal ruim 200 kilo. De 54-jarige Rotterdammer die bij de dozen stond, is aangehouden en de drugs is in beslag genomen en vernietigd. De politie doet onderzoek naar eventuele andere betrokkenen.

Foto’s: Politie Rotterdam

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.