AmbulanceHulpverleningmisdrijfMishandelingOnderzoekPersberichtenPolitiesteekpartijTraumahelikopterVechtpartij

Zwaargewond slachtoffer steekpartij is agressief tegen ambulancepersoneel | Duikerstraat Rotterdam

Rotterdam – Op de Duikerstraat heeft in de nacht van zaterdag op zondag 17 december een steekpartij plaatsgevonden.

Agenten werden gealarmeerd voor een ruzie in een woning aan de Hanrathstraat. Ter plaatse kwamen ze op de kruising met de Duikerstraat twee vechtersbazen tegen. Een van hen was zwaargewond geraakt doordat hij gestoken was met een kapotte bierfles en had hierbij flink letsel aan zijn gezicht.

Personeel van een ambulance en het mobiel medische team kwamen vervolgens met spoed ter plekke om het zwaargewonde slachtoffer te behandelen. Het slachtoffer begon zich echter agressief te gedragen tegen de medewerkers.

De medewerkers besloten zich hierop terug te trekken tot de politie het slachtoffer onder controle had. Agenten hebben uiteindelijk het slachtoffer naar de grond gewerkt. De arts van het mobiel medische team heeft hierna het slachtoffer een roesje gegeven zodat hij behandeld kon worden.

Kort daarna is hij met met de ambulance met spoed naar het ziekenhuis overgebracht. De politie heeft de andere vechtersbaas aangehouden en overgebracht naar een politiebureau.

De steekpartij blijkt begonnen te zijn in een woning aan de Hanrathstraat. De muren en deur van deze woning zitten onder het bloed. De politie heeft op twee plaatsen een plaats delict gemaakt voor het veiligstellen van sporen.

Foto’s: Nieuwsopbeeld

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.