15-jarige aangehouden voor dodelijk verkeersongeval | Laan van Bol’es Schiedam

Schiedam – Vrijdagavond kwam bij een ongeval op de Laan van Bol’es een 21-jarige Schiedammer om het leven. Het onderzoeksteam hield zondagochtend een 15-jarige plaatsgenoot aan.

De 21-jarige werd rond 22:10 uur geschept door een naar later bleek gestolen auto. Hulpdiensten konden hem niet meer redden. Zo’n 100 meter verderop de Laan van Bos’es stond het inmiddels lege voertuig. Volgens getuigen zaten er ten tijde van het ongeval drie of vier personen in. Dien splitsten zich na het ongeval op en renden weg richting de Valeriusstraat en Eduard van Beinumlaan.

Een team rechercheurs is op zoek naar de inzittenden. Zondagochtend was er een eerste doorbraak: een 15-jarige Schiedammer werd in zijn woning aangehouden.

Vragen van het onderzoeksteam

Zoals gezegd: volgens getuigen zaten er drie of vier personen in het voertuig. Naar de identiteit overgebleven verdachten loopt nu een onderzoek. Weet u meer over die inzittenden? Dan de gestolen auto: die bleek de auto 2 november gestolen op de Van Hogendorplaan in Vlaardingen.

  • Wie weet waar het voertuig met de opvallende uitlaat in de tussenliggende dagen geparkeerd stond of reed?
  • Tot slot: hebt u het ongeval zien gebeuren, maar nog niet met de politie gesproken of hebt u andere informatie die van belang kan zijn voor het onderzoek? Bel dan met de politie op 0900-8844. Anoniem kan dat via 0800-7000.

Bron: Politie | Foto’s: Kevin Schenk & Politie

Eén gedachte over “15-jarige aangehouden voor dodelijk verkeersongeval | Laan van Bol’es Schiedam

  • 8 november 2015 om 21:20
    Permalink

    Stel dat het u zoon is! Ook deze ouders verliezen een kind, als ouder zijnde vraag ik u,
    Heeft u iets gezien of gehoord zwijgt niet gaat naar de politie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.