AllesovervalPolitiesteekpartij

2 zwaargewonden na steekpartij Aegidiusstraat

Rotterdam – Hulpdiensten kregen op zaterdag rond 00:55 uur een melding van een ernstige steekpartij. In de Aegidiusstraat werden twee slachtoffers gevonden die ernstig gewond waren. De toedracht is nog niet duidelijk, maar mogelijk is er sprake geweest van een beroving. De politie zoekt getuigen.

Meerdere ambulances, het Mobiel Medisch Team en politieagenten verleenden hulp aan de twee, een 29-jarige vrouw en een 30-jarige man uit Rotterdam. De slachtoffers waren zwaargewond en werden met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De vrouw, die levensgevaarlijk gewond raakte, ligt nog in kritieke toestand in het ziekenhuis. De man is buiten levensgevaar.

Wat zich precies heeft afgespeeld is nog niet duidelijk, maar mogelijk is er sprake geweest van een beroving door twee onbekende mannen. De daders zijn gevlucht in de richting van de Lusthofstraat.

Getuigenoproep

De politie onderzoekt de zaak en vraagt getuigen om zich te melden. Heeft u iets gezien of gehoord in de Aegidiusstraat, de Lusthofstraat of in de omgeving? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Dit nummer kunt u ook bellen als u andere informatie heeft die mogelijk van belang kan zijn. Geeft u uw tip liever anoniem dan kunt u Meld Misdaad Anoniem bellen op het nummer 0800-7000.

Bron: Politie | Foto’s: Kevin Schenk

Gerelateerde artikelen