33-jarige man mishandeld in woning Ruivenstraat | Rotterdam

Rotterdam – Een 33-jarige man uit Rotterdam is zondagochtend 1 februari rond 7.00 uur in zijn woning aan de Ruivenstraat mishandeld door een groep onbekende mannen. De politie is op zoek naar getuigen.

Die ochtend drongen vier tot zes mannen plotseling de woning van de Rotterdammer binnen. De groep mishandelde de man, waardoor het slachtoffer flinke verwondingen opliep. Niet veel later verdwenen de onbekenden uit de woning en gingen er te voet vandoor. Onduidelijk is of ze daarbij ook iets meenamen uit de woning. Even verderop stapten ze mogelijk in een auto.

De politie startte na het binnenkomen van de melding direct een uitgebreid onderzoek in de omgeving van de woning. Helaas werden de daders hierbij niet aangetroffen. Een ambulance kwam ter plaatse en heeft de man meegenomen naar het ziekenhuis voor behandeling.

Er is inmiddels een verder onderzoek opgestart waarbij een buurtonderzoek is gedaan en sporen zijn veilig gesteld. De politie is echter nog op zoek naar getuigen. Mensen die informatie hebben die kan helpen in het onderzoek of de groep hebben gezien, worden gevraagd contact op te nemen via 0900-8844.

Bron: Politie

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.